Derfor minder heldspil om at dyrke sport


Nyheder / lørdag, januar 6th, 2018

Bingo på nettet er blandt de mest populære heldspil lige pt. og derfor har vi valgt at undersøge hvilke ligheder der er mellem at spille bingo og floorball. Bingospil er heldspil, men du kan inkludere strategi og lægge en taktik lidt ligesom man gør i sport.

Kend til spillet

Lige meget om der er tale om et heldspil eller en floorball kamp, så skal du kende til spillet for at være med. I begge tilfælde er der et grundlæggende regelsæt, som du først og fremmest skal sætte dig ind i.

Det handler om koncentration

Forskere anbefaler især børn til at spille bingo, da det kan hjælpe med at forbedre den mentale styrke og koncentrationsevne. Af samme årsag kan bingo måske hjælpe dig med at blive bedre til at spille floorball. I sport som floorball skal man kunne fokusere på kampen og skubbe de distraherende faktorer såsom publikum eller et tungt pres væk, ved at miste koncentrationen kan man hurtigt miste en mulighed for et mål eller måske selv være skyld i at modstanderne scorer.

Det samme gælder i bingo, hvis du lader tankerne flyve på andre ting, så lægger du muligvis ikke mærke til at et tal bliver kaldt op og derfor kan du måske miste chancen for at råbe bingo i sidste ende. Derfor kan heldspil som bingo sammenlignes med sport som floorball og endda udnyttes som en træning i hjemmet til at blive bedre.

Så få modstandere som muligt

I mange casinospil vinder du mere, jo flere modstandere du har. Dette er f.eks. tilfældet i enarmede tyveknægte med progressiv jackpot, men dette gælder ikke i bingo. I bingo bør en del af din strategi være at spille mod så få modstandere som muligt. Dette kan du blandt andet gøre ved at spille på skæve tidspunkter på dagen, i stedet for at gå online, når resten af Danmark går på nettet for at spille bingo.

Spil på flere kort

Du kan øge dine chancer ved at spille på flere kort. Du har højere sandsynlighed for at tallet er på mindst en af dine tre plader sammenlignet med hvis du holder dig til en enkelt plade. Men husk at det går hurtigt, så medmindre at maskinen markerer dine tal for dig, så skal du sørge for at holde dig til det antal plader, som du har tid og mulighed for at håndtere.

Den vindende fornemmelse i kroppen

Det kan godt være at du ikke har haft ligeså stor indflydelse på resultatet hvis du vinder i bingo, når man sammenligner med at vinde en floorball holdkamp. Men den glade vinderfornemmelse med adrenalin, som pumper igennem kroppen når man vinder, kan for mange være det samme lige meget om de står i gymnastikhallen eller sidder bag computeren.