Fordele ved at spille floorball!


Om floorball / mandag, september 5th, 2022

Hobbyer er en væsentlig del af menneskers liv. De beriger din hverdag og gør din fritid mere tilfredsstillende. Den moderne verden byder på mange hobbymuligheder, hvilket gør det muligt for næsten alle, uanset alder eller køn, at finde noget til deres egen smag. Et bredt udvalg af forskellige sportsgrene, både hold og individuelle, kan passe til dem, der er mere aktive. Nogle mennesker vil vende sig til deres kreative side og lære at strikke, lave smykker og male.  Indsamling af ting og endda sportsvæddemål ved at bruge 888sport bonus er alle potentielle hobbyer.

Denne artikel vil fokusere på floorball og fordelene ved at spille det.

Godt for helbredet

Sport har en positiv indflydelse på folks sundhed, og floorball er ingen undtagelse herfra. Det gode ved floorball er, at alle kan spille det, uanset alder, køn eller kropstype. Derfor er det gavnligt på forskellige måder. At spille floorball et par gange om ugen er vist for at hjælpe personen med at holde sig i form og opbygge den bedre kondition.

Nogle undersøgelser har vist, at fodbold har en positiv indflydelse på hjertet. På grund af den måde, den spillede på, med fokus på hurtige retnings- og temposkift, stimulerer den hjertebanken og styrker hjertet.

Floorball er også gavnligt for kvinder i overgangsalderen. Forskning har vist, at det at spille fodbold hjalp dem med at kompensere for østrogentabet og på denne måde sænkede deres blodtryk og reducerede risikoen for slagtilfælde.

Over tid har det vist sig, at floorball har en positiv indflydelse ikke kun på den fysiske, men også på spillernes mentale sundhed. En undersøgelse undersøgte, hvordan det at spille floorball to gange om ugen påvirkede en gruppe ældre mænd (mellem 65 og 76 år gammel) i forhold til gruppen, der spillede petanque. Resultaterne viste forbedring i floorballgruppens mentale sundhed med reduceret angst og depression.

Det hjælper spillere med at udvikle sig

På grund af lighederne mellem disse to sportsgrene griber floorball og hockey nogle gange ind. Floorball er en mindre kontaktsport, så chancerne for skader er begrænsede, men tempoet i spillet er stadig højt. Dette kombineret med hvor let det er at hente gør denne sport fantastisk til begyndere, både inden for floorball og hockey. Da det er en indendørs sport, er det også en god måde for hockeyspillere at holde sig i form i de varmere måneder.

Floorball har let udstyr, som gør manøvreringen på banen meget nemmere. Dette er vigtigt, fordi det giver spillerne mulighed for at udvikle bedre håndteringsevner. Med det høje tempo i spillet ligger hovedfokus også på bolden og spillernes afleverings- og skudfærdigheder.

Som en af ​​de sportsgrene, der ikke kun er baseret på styrke og hurtighed, tiltrækker den også mere analytiske spillere. Mange kampe læner sig op ad brugen af ​​den rigtige strategi, for at et hold skal få succes. På den måde hjælper floorball spillerne til at udvikle en taktisk tankegang. 

Floorball hjælper også folk med at lære at arbejde sammen som et hold og udvikle bedre kommunikationsevner. Spillets kaotiske miljø beder om koordineret interaktion mellem spillerne.