Lækre odds på floorball verdensmesterskabet


Nyheder / lørdag, april 22nd, 2017

I forbindelse med de større turneringer såsom verdensmesterskabet i floorball, er der som regel mange bookmakere, som byder på odds på danske slutspilskampe. I den forbindelse kan det være en god ide at tjekke www.kampagnekode.org for eventuelle gode bonuskoder, som gør det endnu mere sjovt at oddse. IFF Women’s World Floorbal Championship 2017 er lige rundt om hjørnet.

Kvindernes floorball verdensmesterskab i Slovakiet

Det varer ikke længe før at de dygtigste danske kvindelige floorball spillere pakker kufferterne og rejser til den slovakiske hovedstad Bratislava. De 16 deltagende nationer er delt ind i fire grupper, og Danmark er i gruppe D sammen med Japan, USA og Thailand.

De danske kvinder er pt. på tiendepladsen på verdensranglisten, baseret på resultaterne fra de seneste to verdensmesterskaber. Dermed er damerne i rødt og hvidt favoritter til at tage førstepladsen i gruppen mod konkurrenter, som alle ligger længere ned af verdensranglisten. Gruppespillet finder sted fra den 1 til den 4 december. Derefter er der play-off, kvartfinaler, semifinaler og selve finalen den 9 december.

Mulighed for at følge de bedste kvindelige floorball spillere

Det kvindelige verdensmesterskab i floorball er ikke kun en mulighed for at heppe og vædde på Danmark, men også den turnering hvor du kan se hvordan alle de dygtigste kvindelige udøvere imponerer på banen. Det forventes at Sverige stiller op med Anna Wijk, Sara Hjorting, Emelie Wibron, Moa Tschöp og Cornelia Fjellstedt, som tilsammen udgjorde halvtreds procent af listen over de top ti dygtigste kvindelige floorball spillere sidste år. Det gør Sverige til oplagt favorit til at vinde hele slutrunden.

Kvalificerer det danske floorball herrelandshold sig til VM?

Floorball mændene skal først spille IFF World Floorball Championships, altså deres verdensmesterskab, næste år i december 2018 i Prag. Men det kræver først og fremmest at de danske herre kvalificerer sig til slutrunden. Det ser skam positivt ud for de danske floorball mænd, som ligger højest på ranglisten, sammenlignet med sine konkurrenter i VM kvalifikationen.

Mændene i rødt og hvidt skal rejse til Slovakiet, men det bliver en tur til Nitra, hvor de skal spille mod Norge, Spanien, Østrig og Storbritannien i slutningen af januar/begyndelsen af februar 2018. Danskerne blev nummer fem ved det seneste verdensmesterskab, som blev afholdt i Riga i 2016. Det var Finland som endte med at vinde hele turneringen.

Du kan bette på floorball hele året rundt

Selvom der er især høj interesse for verdensmesterskaberne, så er der faktisk sjov floorball hele året rundt. Der er omkring 6000 aktive floorball udøvere i Danmark og selvom at det er et ydmygt tal sammenlignet med håndbold og fodbold, så er bookmakerne ved at få øjnene op for sportsgrenen. I Danmark er der mindst fire gode bookmakere, som tilbyder odds på floorball i Danmark samt udenlandske turneringer. Du kan blandt andet bette på finsk, norsk, svensk, schweizisk, og tjekkisk floorball ligaer, når sæsonen er i gang.