Top gambling sider til visuelle personer, der værdsætter kunst


Nyheder / torsdag, april 26th, 2018

Hvis du værdsætter kunst og går op i det visuelle, vil du foretrække nogle af de gambling hjemmesider, der tilbyder et mere æstetisk udseende. Du vil måske foretrække sider, som for eksempel NordicBet, der tilbyder en flottere palette af farver end mange af de andre sider, der findes på markedet.

NordicBet tilbyder en lang række muligheder for at gamble online. De har fokus på fodbold samt mange andre sportsgrene, der har interesse i danmark. Når det kommer til den elegante sportsgren fodbold dækker de en bred række af ligaer fra de store europæiske og helt ned til mindre lokale ligaer. Derudover kan man også spille på ligaer i  sydamerika og østeuropa. Når det kommer til skandinavien dækker de dybt og går helt ned på de forskellige serier, hvilket er et marked NordicBet har været de første til at udnytte. Fodbold er dog langt fra, hvad virksomhedens portfolio dækker. De har også sportsgrene, som for eksempel tennis, håndbold, volleyball, cykling og motorsport. Derudover har de også floorball og snooker, samt en lang række af de amerikanske sportsgrene, som NFL og NBA. Det er altså en omfattende bookmaker, der dækker vidt og bredt, når det kommer til udbuddet af spil.

En anden dansk favorit, når det kommer til at spille online, er bet365. Hvis der er en officiel sportskamp, der vises på dansk tv, så kan du vide dig sikker på, at du kan spille på den hos bet365. Virksomhedens udvalgt er ekstremt stort, og det er nærmest sværere at snuse sig frem til sportsgrene, som de ikke dækker. Derudover har de også en lang række eksklusive kampagner og bonusser, ligesom NordicBet også har. Derudover tilbyder bet365 også mange muligheder for livestream, samt et bredt udvalg af væddemål på hver enkelt kamp. Du kan for eksempel spille på hvor mange hjørnespark i en fodboldkamp, eller hvornår der scores i kampen. Derudover kan du også spille på, hvor mange kort der bliver givet. I andre sportsgrene som Tennis, kan du spille på antallet af partier, serveesser og lignende, der vil være i kampen. Det er altså en platform, der tilbyder en meget varieret og bred portefølje af væddemål, så man kan blive specialist inden for sit eget felt.

En anden stor spiller på det danske og internationale marked for gambling, er betfair. Virksomheden har, som de ovennævnte, en licens hos den danske spillemyndighed og tilbyder derfor skattefrie gevinster, selvom du vinder på sport eller på deres spillebørs. De har på lige vis med bet365 et enormt – og et af markedets største – udvalg af væddemål. Hos virksomheden kan du spille på ting, som volleyball i Nepal, eller fodbold i Uganda. Du vil derfor altid kunne finde noget at spille på, på deres portal. Derudover kan du, som på nogle af de andre portaler, vælge at tage dine penge ud før tid. Hvis du ikke tror, dit væddemål går hjem, kan du hente pengene ud og mindske dit tab eller din potentielle gevinst.

Alle tre portaler har hver i sær, deres egen mobil side og applikation. Dermed har du altid mulighed for at spille, selv når du er på farten. Det giver flere muligheder for at hente dine penge ud, lave væddemål mens du sidder i bussen eller undersøge odds på aftenens kommende kampe.