En spændende weekend for de danske floorball landshold


Nyheder / fredag, september 22nd, 2017

I den første weekend i november måned var der rig mulighed for at opleve de bedste danske floorball spillere live enten i hallen eller på internettet. Her var både damelandsholdet og herrelandsholdet samlet for at spille vigtige opgør.

Herrerne sikrede håneretten mod Tyskland

Mændene mødtes i Sønderborg hvor de spillede to træningskampe mod vores tyske naboer. Det var Mikael Karlbergs succesrige debut, som dansk landsholdstræner. Danmark vandt begge kampe efter to tætte opgør. I lørdagens opgør blev det hele afgjort i straffeslag efter en vild afslutning med tre mål på 33 sekunder. Om søndagen var der sikkert mange danske tilskuere, som måtte bide i sine negle, da det først var i 3. periode at det lykkedes danskerne at vinde over tyskerne.

Damerne blev nummer fire ved 6 Nations Floorball Cup

Damerne var i weekenden til 6 Nations Floorball Cup, hvor de blandt andet også spillede mod sine tyske konkurrenter. I dette tilfælde vandt danskerne også over tyskerne, men med et mere overlegent resultat, som endte 6-3.

Til gengæld led kvinderne et nederlag mod Norge i dagens anden kamp. I semifinalen skulle de spille mod værterne fra Slovakiet, som vandt over Danmark og senere hen vandt slovakkerne hele turneringen. Danskerne rejste hjem med en fjerdeplads efter de tabte mod Polen i bronzekampen.

U19-spillerne forbereder sig på fremtidens kampe

U19-landsholdet var faktisk også samlet i den første weekend i november. Her havde de undervisning i styrketræning, som er et af de fokuspunkter for trænerteamet, der ønsker at spillerne skal blive mere fysisk stærke.